Zoek rond uw postcode

Installatiebedrijf Vosse

2.2 / 10.0
(3 stemmen)
Kerklaan 9
2101HK Heemstede
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0235286802
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@vosse.nl
52.3501034.619318
3 1.125 7 2.2
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Airco installatie
Installaties
Loodgieterswerkzaamheden
Onderhoud
Renovaties
Reparaties
Riolering aanleggen
Sanitair aanleggen
Verbouwingen
Verwarming aanleggen
Water aanleggen
Producten:
Badkamer
Boiler
Combiketels
Convector
Designradiator
Geiser
Kamerthermostaat
Klokthermostaat
Nefit
Radiator
Radiatorkraan
Stoomcabines
Toileten
Vaillant
Warmtepomp
Warmtewisselaar
Warmwatertoestel
Zonneboiler

Reviews

Plaats een review
|
Absurd dure vervanging van 2 radiatorbuizen
Een radiatorbuis vertoonde roest en moest vervangen worden. Daarvoor kwam Vosse met twee man (dus dubbele kosten), zonder het gemeld te hebben. Ze konden de oude buis niet verwijderen, omdat ze geen boor bij de hand hadden. Daarom na een paar uur onverrichter zaken teruggekeerd, met belofte terug te keren. Vervolgens nogmaals 2 man over de vloer gehad (van een ander bedrijf, ingehuurd door Vosse). Die klaarden de klus andermaal in een paar uur (indicatie van Vosse was 1 uur). Dat tweede bedrijf was overigens wel vriendelijk. De mannen van Vosse niet (veel krachttermen en gemopper). En als je dan een factuur van 1250 euro op de deurmat krijgt voor die 2 radiatorbuizen (ik dacht trouwens dat er maar 1 buis lekte, aan die andere mankeerde naar mijn weten niets), schrik je je lam. Dan had ik beter twee hele radiatoren kunnen laten vervangen door een ander bedrijf. Dat zou hetzelfde kosten...
Mijn radiator werkt weer.
De kosten staan in geen verhouding tot het geleverde werk. Meer dan het dubbele betaald. Ik ben opgelicht.
Waardering:
1.0 2.0
|
Installatiebedrijf Vosse te Heemstede "Weet met wie je te maken heb"
Lees onderstaande mail verkeer. (ik) Geachte medewerkers van Vosse Moderne Installatietechniek, Zoals ik geweten heb, is de monteur ongeveer iets meer dan twee uur bij ons geweest, dus de reistijd is meer dan 2 uren? Als dat het geval is, dan kloppen de arbeidskosten wel. Wat voor mij nog onduidelijk is, zijn de materiaalkosten. Waarop baseren jullie de prijs van de gebruikte materialen? Kunnen jullie de gebruikte materialen een specificatie sturen? Naar mijn inzicht (marktprijs) zijn de kosten van de materialen ongeveer 30,- tot 40,- incl. BTW. Op de factuur staat 273,46 incl. BTW! Ik vind het niet erg dat jullie wat wil verdienen aan de materialen "wat eigenlijk niet hoor", maar om daar bijna factor 9 de marktprijs achteraf op te voeren is naar mijn mening oplichterij. En dan nog is BTW over de parkeerkosten te rekenen "wat al de BTW betaald is" , vind ik dat niet kunnen. Ik ben geen wanbetaler, ik wil best betalen wat er ligt en wat het waar is. Maar meer dan 700 euro's voor alleen een warm-koudwater aansluiting op 1,5 meter afstand is wel erg duur. Ik hoop dat jullie de hoogte van de factuur nogmaals gaan bekijken en overwegen. Hopelijk kunnen we samen een compromis sluiten en tot een oplossing kunnen komen. Ik wacht op uw reactie. Met vriendelijke groet. ---------------------------------------------------------------------------------- (Vosse moderne installatietechniek uit Heemstede) Goedemiddag Bij de factuur zat een bijlage met een getekende werkbon waarbij alle materialen gespecificeerd staan. Ook de door u voor akkoord getekende uren stonden erbij. U wist met wie u te maken had waar we vandaan komen en wat en hoe we rekenen. ---------------------------------------------------------------------------------- Conclusie Bij Vosse mordene installatietechniek betaald je de hoofdprijs
De monteur was ruim op tijd. Bijna halfuur eerder dat we afgesproken hebben.
Erg duur en vooral materiaalkosten zijn bijna 9x hoger dat de huidige marktprijs.
Waardering:
1.0 2.0
|
geen onderdelen vervangen
wel gerekend.Ik heb er de hele tijd naast gestaan.De installateur heeft volgens de factuur elektrode vervangen en rekende daar 180 euro voor plus diverse pakkingssets vervangen a 100 euro...er is niets vervangen.dan was het onderhoud 289,25.Het uiteindelijke bedrag was 779,00 bij elkaar.Terwijl er alleen maar is schoongemaakt.Toen ik hierover opbelde werd mij gevraagd mijn email adres te geven omdat ze me terug zouden mailen hierover. Natuurlijk met de mededeling dat de loodgieter wel dingen had vervangen en de factuur klopte.Hun woord tegen het mijne.Aangezien ik mijn rekening al betaald had maar het me wel dwars zat heb ik naar mijn geld kunnen fluiten.Ik raad iedereen af om Vosse in de arm te nemen als een eerlijke loodgieter wil.
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeker wel doen
Ik kan mij niet vinden in de reviews Klus laten uitvoeren, duidelijke communicatie en vagen worden normaal en duidelijk beantwoord Voor ons volgende keer zeker Vosse! Regelen alles voor je en je hoeft nergens meer aan te denken, hoe fijn is dat?
Communicatie top Regelen alles
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
ZEER SLECHTE ERVARING MET Vosse Installatie Techniek UIT HEEMSKERK
Voor het ophangen van twee radiatorplaten (die al 10 cm van de plek stonden waar ze opgehangen moesten worden) factureert Vosse € 266,65. Er kwam maar 1 medewerker. Deze nog geholpen bij het tillen. Op de rekening staat een materiaalpost van € 20,- Weet alleen niet wat dit inhoudt. Heb wel een handtekening gezet toen medewerker weg ging. Vervolgens Vosse diverse keren gebeld en gemaild wat nu die € 20,- inhield. Wacht nog steeds op antwoord. Reageren wel dat ik erg agressief zou zijn in mijn mailvoering. Wilde ook weten waarom ik zowel reistijd heen als terug moet betalen. De reistijd na de klus is dan normaliter voor de volgende klant. Vosse houdt zich van de domme. Blijf Vosse volgen en ga ook de media inlichten over de handelswijze van dit bedrijf.
-GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF. ZE LICHTEN JE OP!!!
- Azen enkel op je geld - leveren half werk (moesten terugkomen omdat 1 radiatorplaat-aansluitpunt lekte - absoluut geen klantgerichtheid - hun waarheid is de waarheid. Kom je als klant niet tussen - nemen niet de moeite om op mails te antwoorden
Waardering:
1.0 2.0
|
Mijn beroerde ervaringen met Installatiebedrijf Vosse te Heemstede
Ook ik heb helaas een zeer beroerde ervaring met deze firma Vosse Installatietechniek. Er zijn aan mij rekeningen verstuurd in verband met een storing aan mijn Nefit verwarmingsketel en het totaalbedrag van al deze nota's is opgelopen tot ruim 975,00 euro. Het defect aan mijn ketel bleek echter te zijn ontstaan omdat mijn ketel niet waterpas meer hing ( dit werd uiteindelijk door een vakbekwame Neft medewerker geconstateerd) , dat is dus verholpen met behulp van een houten klosje van een paar dubbeltjes en sindsdien functioneert mijn ketel weer probleemloos. Ik kan niemand, maar dan ook werkelijk niemand dit bedrijf in Heemstede aanbevelen en weest u alstublieft op uw hoede voor deze onbekwame medewerkers van dit bedrijf.
Waardering:
1.0 2.0
|
Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring met Vosse Installatie Techniek uit Heemstede.
Na het uitvoeren van rioolwerkzaamheden (begin 2016) volgde een prijzige factuur van ca. Euro 2.500,=. Het bedrag was conform de gegeven inschatting en werkzaamheden. Voor zover alles goed. Echter tot onze grote verbazing ontvingen we een ‘na-factuur’ van ruim 300 Euro welke volledig ongegrond is. Met deze na-factuur worden werkzaamheden dubbel opgevoerd en worden kosten in rekening gebracht voor niet uitgevoerde zaken. Uiteraard hebben we direct telefonische en schriftelijk gereclameerd en gedetailleerd verklaard en aangegeven dat dit niet correct is en dat we niet akkoord gaan met deze ‘na-factuur’. Nu, ruimt 5 maanden verder, en na verschillende schriftelijke en zelfs aangetekende brieven van onze kant - zonder enige reactie van Vosse - ontvingen we als klapstuk een ‘buitengerechtelijke aanmaning’. Het is voor ons inmiddels een principekwestie geworden. Wij staan in ons recht en zullen dan ook de onrechtmatige en valse ‘na-factuur’ vanzelfsprekend niet betalen. Gezien deze ervaring raad ik af om zaken te doen met dit bedrijf.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Bouw- en Timmerbedrijf J.W. Lahnemann(5.0/10.0)0.1km
Heemstede - Limburglaan 6-a
Diensten: Installaties, Riolering aanleggen, Sanitair aanleggen, Water aanleggen, ...
Producten: Centrale verwarming, Combiketels, Nefit, Radiator, ...
 
 
HANBANK Installatietechniek B.V.(6.0/10.0)1.2km
Cruquius - Cruquiusplein n.t.b.
Diensten: Elektra aanleggen, Gas aanleggen, Riolering aanleggen, Verwarming aanleggen, ...
Producten: Boiler, Centrale verwarming, Gaskachel, Nefit, ...
 
 
F. Rademakers1.3km
Heemstede - Jan van Goyenstraat 28
Diensten: Airco installatie, Installaties, Onderhoud, Verbouwingen
Producten: Badkamer, Luchtverwarming
 
 
Nouris Loodgietersbedrijf(8.0/10.0)1.8km
Haarlem - Grijpensteinweg 14
Diensten: Onderhoud, Renovaties, Riolering aanleggen, Sanitair aanleggen, ...
Producten: Badkamer, Douche, Douchebak, Toileten
 
 
Kapitein Loodgieter/installateur3.2km
Haarlem - Zuider Buiten Spaarne 32
Diensten: Leidingwerkzaamheden, Onderhoud, Verwarming aanleggen, Water aanleggen, ...
Producten: Badkamer, CV ketel, Ventilatiesysteem, Zonneboiler, ...
 
 
Asya3.3km
Haarlem - Hannie Schaftstraat 154
Diensten: Installaties, Onderhoud, Renovaties, Sanitair aanleggen, ...
Producten: Badkamer, Convector, Douchebak, Toileten
 
 
Loodgieter Haarlem 0800-7070(6.0/10.0)3.3km
Haarlem - Gasthuislaan 170
Diensten: CV installatie, Hogedruk reiniging, Riool inspectie, Vacuum reiniging, ...
Producten: Buitenkraan, Douchebak, Gaskachel, Warmwaterinstallatie, ...
 
 
Verstopping Haarlem 0800-70703.3km
Haarlem - Gasthuislaan 170
Diensten: Leidingwerkzaamheden, Reparaties, Servicecontract, Water aanleggen, ...
Producten: Badkamermeubels, Ruimteverwarming, Vaillant, Warmwaterinstallatie, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Cruquius - Haarlem - Hillegom - Hoofddorp - Lijnden - Noordwijkerhout - Santpoort-Noord - Vogelenzang - Zandvoort - Zwanenburg